Diode ice powerlaser ontharen

diodelaser medioq powerlaser behandeling

Armen laseren bij Dubai Exclusive

De Power Diode ICE laser behandeling

Voor de laserontharingsbehandelingen maken we gebruik van een revolutionair laser systeem, de Medioq Power diode ICE laser, dit is het enige laser apparaat waarmee het definitief ontharen ook pijnloos gedaan kan worden dankzij de SHR in-motion technologie in combinatie met krachtige Triple wave techniek.

Voor het ontharen wordt er een laagje gel op de huid aangebracht die de huid beschermd en het licht beter geleid. Uit het apparaat komt een krachtige laserstraal. Het pigment van de haartjes vangt dit licht op en hierdoor wordt de laserstraal geleidt naar het haarzakje. De energie van de laserstraal wordt in het haarzakje omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd.

 

Laser ontharen bij Dubai exclusive

Tijdens de behandeling

Tijdens de permanent ontharen  diode powerlaser behandeling zie je geen flits zoals bij IPL. Alle energie van de diode ICE laser puls gaat daar naartoe waar het nodig is – in de haarfollikel. De intake en eerste behandeling duren samen ongeveer een half uur afhankelijk van de te ontharen zone.  Twijfel je vooraf of je geschikt bent voor deze behandeling? Bel dan even om het te bespreken.

Medioq triple wave diodelaser

Geschikt voor elke huidskleur

Medioq triple wave laser ontharen

Triple wave Ice power laser

Wat is de

Triple wave Ice techniek

Bij Dubai Exclusive werken we met de triple wave power diode  ICE laser van Medioq Powerlasers. Dit is de nieuwste en meest krachtige technologie op het gebied van laser ontharen.  Deze power diode ICE laser heeft 3 golflengtes. Hierdoor kunnen we alle huidtypen (I t/m VI) behandelen. Maar ook donkeren haren, lichte haren en rode haren. Naast dat de behandelingen breder inzetbaar zijn is dit apparaat ook veiliger. Een triple wave power diode laser kan ook op een zon gebruinde huid gebruikt worden. Dit in tegenstelling tot ouderwetse laserapparatuur. Hierdoor kun je het hele jaar door behandelen, ook in de zomermaanden.

Wanneer kunt u geen diode powerlaser behandeling ondergaan

Wanneer u medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken. Ontstekingsremmers slikt. een pacemaker heeft, piercings, tatoeages of een implantaat heeft in het te behandelen gebied. De zone die je wil laten behandelen, mag niet gewaxt worden tot 3 weken voor de laserbehandeling.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld nodig

Het aantal vereiste behandelingen verschilt per persoon en per zone. Gemiddeld zijn dit 5-8 behandelingen om 90% van een haargroei te verminderen.

WAT IS HET VERSCHIL MET IPL EN DE POWER DIODELASER

Het grote verschil tussen Power diodelaser en andere ontharingstechnieken zoals IPL is dat powerlaser ontharing DEFINITIEF is, na gemiddeld 5-8 behandelingen ben je klaar en blijft het behandelde gebied haarvrij voor lange tijd.
Bij IPL en andere methoden zijn in 1ste instantie veel meer behandelingen nodig, vaak meer dan 10.. Vervolgens zijn er jaarlijks meerdere herhalingsbehandelingen nodig. Omdat er geen sprake is van definitieve ontharing ben je eigenlijk nooit klaar met ontharen. Hoewel de prijs per (IPL) behandeling lager ligt, valt de totaalprijs, door het grote aantal behandelingen, een stuk hoger uit dan de totaalprijs voor Diode ICE powerlaser behandelingen.

Doet de behandeling pijn?

De behandeling met onze nieuwe power ICE diodelaser is pijnloos of nagenoeg pijnloos.

Contra indicaties

Zwangerschap en borstvoeding, epilepsie, pacemaker, diabetes (behandeld met insuline-inspuitingen), porfyrie (erfelijke ziekte), zonneallergie en overgevoeligheid voor zonlicht, kwaadaardige moedervlekken, lupus erythematosus dissiminatus (auto-immuunziekte).

Dubai Exclusive

Wilt u ook van uw ongewenste haar af?

Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek in voor een laserbehandeling in Almelo

Contactgegevens

Deurningerstraat 12a
7514 BH Enschede

Telefoon
Mutlu 06 – 272 91 211

info@dubaiexclusive.nl